Vine, vine Moș Crăciun! - 2019

Joi 19 decembrie 2019 a avut loc evenimentul "Vine, vine Moș Crăciun!", eveniment caritabil organizat de către Asociația Filiala Arta Plastica Religioasă si Restaurare a Uniunii Artiștilor Plastici din România în parteneriat cu Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” pentru copiii de la Centrul Social „Patriarh Iustinian Marina” (centru de găzduire pentru victimele violenței domestice) și Asociația „Diaconia”, sprijinită de către Parohia „Sfântul Gheorghe Grivița” din București.

Moș Crăciun a fost întâmpinat de copii, profesori, artiști plastici și de actrița Doina Ghițescu de la Ansamblul Artistic „Ciocârlia”. S-au spus colinde, poezii, cântece, momente vesele. Jocurile interactive la care și-au dat concursul copiii dar și profesorii au bucurat audienta și desigur... pe Moș Crăciun.

Mulțumim gazdelor generoase, Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti”, pentru eforturile conducerii și personalului, pentru buna desfășurare a acestui eveniment, ca și partenerilor noștri Parohia „Sfântul Gheorghe Grivița” din București care ne-a sprijinit, ca în fiecare an, în organizarea acestui eveniment, spre bucuria copiilor de la Centrul Social „Patriarh Iustinian Marina”.

 

Descriere imagine

.

Descriere imagine