Vine, vine Moș Crăciun! - 2017

Eveniment caritabil organizat de către Asociația Filiala Arta Plastica Religioasă si Restaurare a Uniunii Artiștilor Plastici din România în parteneriat cu Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” pentru copiii de la Centrul Social „Patriarh Iustinian Marina” (centru de găzduire pentru victimele violenței domestice) și Asociația „Diaconia”, sprijinită de către Parohia „Sfântul Gheorghe Grivița” din București.

Fundația pentru Dezvoltare Locală și Regională, nou partener al Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti”, s-a alăturat acestui eveniment deoarece desfășoară în aceeași perioadă campania ,,Îmi pasă de aproapele meu!”

Cadourile înmânate de către Moș Crăciun copiilor au fost pregătite de către A.F.A.P.R.R. a U.A.P din România (www.afaprr.ro), F.D.L.R. (www.fdlr.ro) și asociația AULIM din Pitești (www.aulim.ro), cel mai mare adăpost pentru câini comunitari din Europa.

Moș Crăciun a fost întâmpinat de copii, profesori, artiști plastici și de actrița Doina Ghițescu de la Ansamblul Artistic „Ciocârlia”. S-au spus colinde, poezii, cântece, momente vesele. Jocurile interactive la care și-au dat concursul copiii dar și profesorii au bucurat audienta și desigur... pe Moș Crăciun.

Mulțumim gazdelor generoase, Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti”, pentru eforturile conducerii și personalului, pentru buna desfășurare a acestui eveniment, ca și partenerilor noștri Parohia „Sfântul Gheorghe Grivița” din București și Fundației pentru Dezvoltare Locală și Regională care ne-au sprijinit în organizarea acestui eveniment pentru a doua oară, spre bucuria copiilor de la Centrul Social „Patriarh Iustinian Marina”.
Descriere imagine